Към съдържанието
От зрънцето до хляба.
Меню
  • Истини и митове за хляба
  • Хлябът е …
  • Сладка игра с вкусна храна
  • За Вас родители
  • За нас хлебари
  • Форуми
  • Контакти

Публикации и интервюта

Трудът на хлебарите-вирусната среда и сивата икономика

19.03.2020 Автор: НБСХС Категория: Телевизия

Материал на БгОнЕар от 16.03.20г.

Публикувана в Телевизия
От зрънцето до хляба.

Последни публикации

  • За качеството на хляба, проблемите и новостите в бранша
  • Честит професионален празник!
  • Ядем най-евтиния хляб в ЕС, поскъпването на тока ще се отрази на цената, но не веднага
  • Българският хляб се прави от българска пшеница, категорични са от Съюза на хлебарите и сладкарите.
  • Ще скочи ли цената на хляба, ако нулевото ДДС падне?

Архив

  • октомври 2024
  • юни 2024
  • май 2023
  • март 2023
  • януари 2023
  • октомври 2022
  • юли 2022
  • юни 2022
  • май 2022
  • април 2022
  • март 2022
  • февруари 2022
  • януари 2022
  • декември 2021
  • ноември 2021
  • октомври 2021
  • септември 2021
  • юли 2021
  • юни 2021
  • април 2021
  • март 2021
  • февруари 2021
  • декември 2020
  • ноември 2020
  • октомври 2020
  • септември 2020
  • август 2020
  • юли 2020
  • юни 2020
  • май 2020
  • април 2020
  • март 2020
  • февруари 2020
  • януари 2020
  • декември 2019
  • ноември 2019
  • октомври 2019
  • юни 2019

Категории

  • Без категория
  • Преса
  • Радио
  • Телевизия

Нормативна уредба

Нормативна уредба

Facebook

Twitter

Международно изложение за хлебопроизводство и сладкарство 12.11.2025–15.11.2025 г.

Bulpek 2025

Видео наръчник: Семейни рецепти за малки и големи вълшебници

Да ти е сладък хлябът – гурме и традиции!

30 годни БУЛПЕК – вкусът на 21-ви век!

30 годни БУЛПЕК - вкусът на 21-ви век!

Български традиции и вяра в 21-ви век !

2024 ГОДИНАТА НА ХЛЯБА. Вкусът на България

Авторско право © 2025 От зрънцето до хляба.. Всички права запазени.
Screenr parallax theme от FameThemes